Näin hurahti taas viikko käyntiin..erittäin raihnaisena ja joka paikkaa kolottaa. Syynä on eilinen Katjan muutto, paikalla olin aamulla yhdeksän aikaan ja kyllä jo meinasi välillä usko loppua kesken, mutta periksi ei voinut antaa..välillä käytiin uudessa kodissa Katjan keittämällä hernerokalla ja sitten taas jatkettiin..muuttoautokin yritti juuri ennen viimeistä kuormaa tehdä lakon mutta ei annettu periksi silloinkaan. Mun piti luovuttaa illalla kun poika täyty hakea kotiin nukkumaan eli kotona oltiin joskus illalla kahdeksan pintaan. Uskokaa huviksenne että ei pal tarvinu unta etsiä kun ensin vähän rauhottui. Mulla tuli vielä Joensuusta ystävä tähän pariksi päiväksi kylään, mutta pitkä ajoreissu hänelläkin niin yhtä väsyneitä oltiin. Nyt on siis joka paikka niin kipeänä ja lonkkakin vihoittelee..mutta vanhuus ei tuu yksin..tai ainakaan ilman muuttoa=) Mutta Katja kuitenkin pyysi kertomaan kaikille terveisiä, että pahin on nyt ohi ja kaikki hyvin..palailee koneelle tuossa jonkin päivän kuluttua=)

Kutomisrintamalla ei oikeestaan mitään uutta..noita saunasukkia olen väkertänyt jonkin verran (nyt uskallan jo mainita niistä kun Katja ei pääse näitä tekstejä juuri nyt lukemaan=)) ja Samos-toppi edistyy myös. Otin niistä kuvaakin juuri äsken mutta kuinka ollakkaan..patterit loppu eikä taas tähän hätään ole uusia...jos katsois vaikka tuolta vanhoista kansioista jonku kuvan..kun niitä kuvallisiahan on kivempi lukea=)

92264.jpg

Tämä kuvaa ehkä hyvin tän hetkistä keliä..ei ihan noin pimeätä kylläkään mutta synkkää synkkää on...aamulla sentään vielä aurinko paistoi, mutta nyt ei tietoakaan enää=(