Näin se päivä sitten alkoi puoli kahdeksalta kun Katja oli jo kutimien kanssa oven takana. Kauaa ei keretty kutoa, koska oli asunnon näyttö ja piti sitten mennä Katjan kotiin. Siellä heiteltiin taas tavaraa laatikoihin ja jätesäkkeihin, uskokaa tai älkää...me ei ees kudottu ollenkaan.

Tarjoustalossa piti sitten käydä tutkimassa lankahyllyt ja mukaan tarttuikin lisää valkoista Teddyä 2 kerää..hinta edelleen oli sen 2 euroa/kerä ja ostin vielä 3 kerää ruskeaa Teddyä..jos tekisi itsellekkin ponchon (kuva tulee tuonne valmiisiin töihin..kun sen kerkeän väsätä). Jotain muitakin neulonta tarvikkeita ostelin.

Katjan lähtiessä viemään mua kotiin, päätimme poiketa vielä Siwan kautta...jestas mikä löytö tehtiin..7 Veljestä hintaan 1.98!!! no värivalikoimaahan ei tietenkään ollut ku tummansinistä ja farkkua..mä otin farkkua 2 kerää ja mietin sit joskus mitä niistä tekis=)

Ja jottei tää päivä menis aivan täysin sähläämättä ni tulipa poistettua vahingossa toi laatikko tästä sivulta missä oli keskeneräiset työni..ehkäpä jossain välissä kerkeen senkin pähkäilee uusiks.