Tulihan sitten katteltua toi Euroviisujen semifinaali ja oli kyllä aivan kauheeta kakkaa kaikki. Illalla tuota lähetystä katselin ja Annen kanssa samalla mesessä ihmeteltii että missä on niitten viisujen taso...ei missään. Onko ne edustajat esim. nykyään niin köyhistä oloista että kaikki rahat menee matkoihin..esiintymisasuihin ei enää ole varaa, sillä niitä ei juurikaan monella ollut. Tai sitten biisit/esiintyjät oli aivan pelkkiä vitsejä..pisteen i:n päälle heitti Islanti ja Liettua..ei voi muutaku ihmetellä!! En ole mikään Lordi-fani ja pakko myöntää että jopa hävetti suomen puolesta kun se sinne lähetettiin mutta se oli kyllä paras kaikista ja olihan niillä vaatteet (?) päällä. Ruotsi heitti tietenki tyylilleen uskollisen euro renkutuksen ja uskoisin sen olevan aika vahvoilla, vaikka mistäpä noista nykyään tietää. Mutta kuten juuri uutisissa sanottiin..Lordi teki viisuhistoriaa..pääsi finaaliin...nyt sai Jari Sillanpää ja Laura Voutilainen sun muut nenilleen..

Viisuja katsellessa ja koneella ihmetellessä en jaksanu keskittyä mihinkään "kunnon" kutomiseen vaan aloin virkkaamaan...en ees tiiä mitä tein mutta kuhan jotain näperrystä sai kädet aikaseks..älkää ees kysykö mikä tää on koska en mä itekkää tiiä=) Coloria löysin vähän ja siitä tän tein..ihan hauskan näkönen kuitenki..

85661.jpg

Ja nyt sitten aivan lisäykseksi saamaani kommenttiin..Tässä mä kerron vain OMISTA mielipiteistäni ja fiiliksistä..jos noi mun mielestä oli paskaa ni oli...jos jonkun toisen mielestä ei ollut niin ok..ei haittaa minua ollenkaan=) Jokaisella meillä on kuitenkin oikeus mielipiteisiinsä ja jopa tuoda ne julki!