Olen tänään yrittäny tehdä vaikka mitä mutta mitään en oo saanu tehtyä...okei no kaksi koneellista pyykkiä ja ruokakin valmistui mutta siinä melkein kaikki. Tuntuu ettei ole enää elämää käsitöiden ulkopuolella, kun niitä vaan paukuttaa aamusta yöhön. Eilen en sitten aloittanut vielä lääkityksessä tupla-annosta kun kuinka ollakkaan...yht'äkkiä huomasin illalla että kello on klo 23 ja ysin aikaan yleensä otan....jos mä oisin vetässy tuplat ni en todellakaan ois aamulla saanu itteeni seittemän aikaan sängystä ylös.

Omppuhuivi eli Horseshue valmistui, mut en sit saanut sitä laitettua pingotukseen eli täs vain lähikuva siitä

216536.jpg

Mä en tajuu miten toi kamera vääristää noi värit päin...en ees sano (ajattelen vaan), yritin kuvankäsittely ohjelmalla sitä väriä saada hiukan edes sinne päin. Mut TÄÄLLÄ on oikea sävy näkyvissä. Red Heart: Carmen....aivan ihana lanka kutoa, harmi vaan että se loppu ja liike on toisella puolella kaupunkia...sniff

Eilen muuten innostuin sit värjäämään Susannalta saadun valkoisen Foxin

216549.jpg  216546.jpg

Kuvissa vyyhtinä ja keränä...värinä käytin Kool-Aid:in Berry Blue:ta...tästä valmistunee poitsulle pipo jossain vaiheessa, kun vaan saan pähkäiltyä oikeen silmukkamäärän työlle (vinkkejä otetaan vastaan).

Hankkija-sukat on saaneet jo varret, tein aika pitkät ni on kivempi kumppareissakin sit niitä käyttää=)

Mitäs sit viel...multa tilattiin kaulahuivi...en vaan oikeen keksi mitä siitä pyytäisin, IsoVeikasta ajattelin tehdä ja väreiksi toivottiin mustaa, harmaata ja valkoista eli raitainen huivi. Villapuseroakin kyseltiin, mut ny ennen joulua en kerkee alkaa mitään isompaa tekee tilauksesta.

Lastensuojeluun soitin tänään ja selvisi että koska pojan isän kanssa ei ole kirjallista sopimusta tehty tapaamisista mä saan itse päättää mikäli en poikaa sille halua antaa. Isälle tuntuu se kuningas-alkoholi olevan tärkeempi ettei voi sitä 4 päivää kuukaudesta ees olla selvinpäin kun poika on siellä niin dokatkoo sit ihan rauhassa. Mä en nyt kaipaa enää sitä et joudun ns. vapaat viikonloput murehtii miten poika voi ja onks sillä kaikki hyvin. Ens tiistaina kun on taas sairaanhoitajan kanssa tapaaminen kysyn voinko saada sitä tukiperhettä tälläisessä tilanteessa.

Tässähän tätä nyt yhdelle päivälle taas olikin, puolet ajatuksista taas katosi kun aloin kirjottaa mutta kertoilen sitten kun muistan ja jaksan.

Sateisen harmaata keskiviikko illan jatkoa kaikille <3

216567.jpg