Olinpa sit eilen ekaa kertaa Korian tapaamisessa ja ihan kivaa oli...mukavia ihmisiä..täytyy mennä toistekkin=). Mulla vaan ei ollut kovin hyvä valinta ottaa sitä kaarrokeneuletta mukaan, koska mulla meni hermot sen kanssa ja sitten sille kiukuttelin. Nyttenkin sitä on täällä kotona purettu..kudottu...purettu..vangittu karanneita silmukoita..laskettu silmukoita että saa ne joustinkuviot kohilleen...teki oikeesti mieli päiväl sytyttää se tuleen...leikata saksilla palasiksi...ihan mitä vaan, että pääsisin siitä eroon. Se on kuitenkin nyt siinä vaiheessa että enää muutama sentti puuttuu yläkaarrokkeesta. Sen verran se sai mulle kiukun päälle että kun en sitä raaskinut alkaa purkamaan...kävin fufojen kimppuun ja purin niitä. Hävityksen kohteeksi joutui..1 pinkki nallepipo...vaaleansininen Palma-toppi...keväällä tehty Tahiti-toppi, oli muuten valmis mutta en osannut sitä kasata..enkä sit jaksanu edes keskittyä siihen sen paremmin...niin ja sit yksi Palma poncho kans joutui kerälle takaisin.

Laitan ainakin noi Palmat tuonne Jämäkoriin...koska en kertakaikkiaan tykkää tehdä Palmasta yhtään mitään...ainoa poikkeus tulee olemaan kyseisestä langasta tehty vaaleanpunainen kaulahuivi..teen sen viime syksynä kadonneen tilalle.

Mun mielestä vaan siellä Novitan myymälässä (vaikka lankataivas onkin) ei ollu mitenkään ihmeellisen halpaa...tietty oli niitä tarjouspöytiäkin mutta silti..ei tullut mitään hulluutta päälle=) Ostin kuitenkin 3 x 100g kerää tummempaa lilaa Jussia (726), 4 x 50g erittäin tummaa lilaa (784) Heleniä, ja pakkohan se oli sortua noihin valolankoihinkin eli mukaan tuli niin pinkkiä Valoannia 1 kerä ja keltaista Valovilleä 1 kerä=)

Uuden "nallehuivin" aloitin, mutta tuosta edellä mainitusta Jussista. Nyt on jo 3 palaa kasassa *naur*..hiljaa hyvä tulee.

Kuviakaan en nyt saa tähän laitettua, koska mulla eilen kone temppuili ja kun sen sain toimimaan on muutama ohjelma kadonnut..ja tietenkin juuri sitten se millä saan kuvat kamerasta koneelle *murisee sille*

Mutta eipä tässä sitten taas sen kummempaa tälle päivää...johan mä tähä innostuinkin runoilemaan=D