Nonniin...nyt tuli Meemeiltyä pariin otteeseen ja sitten päästään asiaan. Oltiin Katjan kanssa tänään aamupäivä  Annella neulepiirissä taas tämän viikon osalta. Jokunen tunti siinä vierähti 7veikka Fifiä tehdessä ja sain taas yhden virkatun kukkasenkin joululahja huiviin tehtyä.

Tulomatkalla pysähdyttiin Katjan kanssa Möysän Lanka ja Tarvike -putiikkiin...siellähän ois ollut vaikka mitä ihanaa tarjolla mutta en alkanut hamstraamaan vaan 6 kerää riitti.

163097.jpg

Eli siis 4 kerää sinistä (21) Red Heart Carmenia, 50% villaa 50% akryylia..vaatii 7-8:n puikot/koukun...ja sitten ihanaa kirkkaan oranssi/pinkki (341) Idénan Twinsiä 100% akryylia ja 7 puikot...mulla lensi varmaa silmät puolen metrin päähän päästä kun tän jälkimmäisen näin...eikä maksanut kun 1.95 50g:n kerä...sitä on varmaan pakko käydä ostaa lisää jossain vaiheessa=)

Niin, ja eilen jo lupailin välityöstä kuvaa mutta kun sen sain valmiiksi niin en jaksanut enää alkaa tänne lisäilemään, joten teen sen nyt..

163100.jpg

Tälläisen "karkki"-ponchon tein ystäväni pikkutytölle. Lankana käytin sitä Tradekan Satua..vaaleanvihreää ja vaaleanpunaista. Lankaa meni hapsuineen n. 110-120 g. Pikkusen piti pähkäillä miten sen rivin/värin vaihdon aina teen mutta kyllähän se onnistui kun tarpeeksi pähkäili...se että onko se helpoimman kautta tehty..en tiedä mut ihan kivaa jälkeä siitä syntyi...ei kauheesti erota mutta siististi sen sain jokatapauksessa (omasta mielestä).

163103.jpg

Tuossa keskellä se menee...kiinteillä silmukoilla kiipesin aina aloitettavalle kerrokselle=)

Satu U: Perjantaina käyn ostamassa sulle ne sovitut langat ja jos kerkeän niin laitan samantien postiin=)

Tässähän tätä taas päivitystä yhden päivän osalle joten se on sitten aurinkoa vaan kaikille o/