Jotenki väsyttää nykyään niin armottomasti ettei tosikaan..mikään ei huvita, kutominenkin menee ihan addiktoituneen rutiinilla..eli ei mitään intoa. Kaarrokeneule on edistynyt kuitenkin jo n. 20 cm:n mittaan. Virkattua kolmiohuivia oisin tänään jatkanu mutta kun en löydä sitä pahuksen koukkua mistään..eilen se tossa viel oli ja tänään ei missään...antakee armova.

Vaikka motivaatio onkin nyt vähissä (syytän vahvaa antibioottikuuria) olisi kauhee halu alkaa tekemään noista Suvi-langoista jotain uutta..toppia vaikka nyt kesäksi mutta mistään en löydä mitään malleja, enkä oikeen osaa katsoa ja verrata mikä olisi vastaavanlainen lanka. Toinen tuli ajatuksiin eilen, kun kerran pinkistä topista tuli liian iso ja sitä lankaa vielä jäi + lisäksi on vaaleanvihreää Samosta, että jos tekisin samanlaisen mutta kaksivärisen.

85087.jpg

Katjan kanssa ajateltiin että sen pitsiosan tekisi tuolla vihreällä ja hallitseva pääväri olisi pinkki...lisää vinkkejä otetaan vastaan=)

Tänään on sentään jo tullu käytyä Katjalla pakkailemassa ja tietenkin katsottiin subbarin brassisarja ja kudottiin. Sitäpaitsi mun tekee aivan kauheesti mieli olutta...

Poika pääsi koulusta klo 12.00 eikä vieläkään ole tullut ja matka kestää about 10-15 min...täytyy lähtee etsimään--->