Kyllä on ihana tunne kun vihdoinkin jäin yksin...saan ruhtinaallisesti olla huomiseen asti yksin kun poitsu lähti papalle yökylään. Nyt pääsis mamma juhlimaan mutta ei mun mielestä enää tässä vaiheessa vanhenemisessa oo mitää juhlittavaa!

Lisäsin tuonne sivuun päivällä esittelyn noista puikoilla olevista töistä....sekin ollut suunnitelmissa jo iät ja ajat mut nyt vihdoinkin sen sain tehtyä.

Tässäpä tämän hetkinen ylpeyden aiheeni valmistuneista töistä ja kuva myös siitä miten siisti se on tuolta takapuolelta.

246300.jpg   246303.jpg

Pipo haluttiin aniliiniinpunaisella ja nimenomaan tuo rasti tuohon eteen:

Lanka: 2-kertainen Nalle (500) ja musta 7veikka

Puikot: 4½ pyöröt

100 silmukkaa. Ensin 2 cm 1o 1n ja sen jälkeen sileää neuletta n. 18-19 cm. Sitten vaan silmukat neulan ja langan kanssa yhteen. Siihen jää aika iso reikä päälle mutta kursin senkin samalla langalla kiinni. Kyllä oli muuten pipon tilaaja tyytyväinen vaikka hänen miehensä oli sanonutkin että on kun 31 vuotias pissis *naur*

Ja nyt pitää esitellä seuraavaksi kun ostin itselleni synttärilahjan

246304.jpg

Nää oli nyt vaan ihan pakko saada=) Mitäpä muuta.....*miettii* hiuksetkin sain värjättyä taas monen viikon pähkäilyn jälkeen ja nyt on jälleen tosi punaset hiukset...sairauspäivärahasta tuli päätös (ei muute pal naurata), tulot pieneni yli 3 euroo/pv mut onneks sp.rahaa saa 6 päivältä viikossa ni vähän tasapainottaa. Mutta kun nyt sain vain 9 päivältä ja työttömyyspäiväraha taas katkastu niin soskun luukkuja pitää mennä koputtaa että pärjätään tää kuukaus...vaikka pärjätty on tähänkin asti...pääasia että pojalla on ruokaa nenän eessä.

Ja mitä tohon mun makean ja suolasen ahmimiseen tulee niin "hyvä" etten ole senkään suhteen ainoa...kyllä vaan masentaa entisestään kun täs kuukauden sisään jo tullu kiloja varmaan aika paljon....tarkkaanhan en tiiä koska mä en omista vaakaa. Haleja ja tsemppiä teille kohtalotoverit ja tietty kaikki muutkin jotka silmiään näillä riveillä liikuttavat. Mä taidan nyt laittaa kynttilöitä palamaan ja siirtyä sohvan pohjalle.

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille <3