Eli hiukan taas niitä valmistuneita. Omppu- eli Horseshue-huivi (mistä saanut nimensä Omppu?). Ja ohjeen löysin täältä

217884.jpg  217886.jpg

Vielä kerran mainitakseni lankana käytin Red Heart: Carmen (21). 7:n pyöröt....pituutta pingottamisen  jälkeen hiukan vajaa 170 cm, leveys n. 26 cm. Lanka on pehmeää kuin kissanpennun karva...siis aivan pakko käydä ostamassa lisää varastoon. Ajattelin jotenki soveltaa tuota samaa kuviota pipoon ja lapasiin...kattoos ny kui käy. Tämä menee (ehkä sit pipon ja lapasten kera) mun veljen vaimolle joululahjaksi=)

Ja sit tänää innostuin parin tunnin pikatyönä tekemään poitsulle Foxi-pipoa. Ohje siihen on täältä , tosin sen verran sovelsin että silmukoita käytin 44, ensin turkoosilla 7veikalla kudoin 2 krs ja sen jälkeen aloitin foxilla mutta edelleen joka 3. krs tuli 7veikalla ja kun työtä olin tehnyt 8 sukkapuikoilla (ei ollu ton koon pyöröjä) n. 20 cm, suljin työn ja päättelin langat. Poitsu nimes tän Ransu-pipoks...mun isän koiran mukaan...heh...tosin se ihan ton värinen kuitenkaan ole=)

217900.jpg

Yritin ottaa tästä kuvaa niin et se oli poitsun päässä mut kun ei herra taas malttanu pysyy sekunttiakaan paikallaan....mä luovutin...huoh...

Mut tässä tää taas tällä kertaa....arvontaan kerkeää vielä kaikki kynnelle kykenevät mukaan (ks. ed. päivitys)