Mutta ei haittaa mua yhtään..luultavasti se taas päivällä alkaa aurinko paistaa mut mun puolesta saisi jäädä paistamatta.

Nyt on ihka ensimmäinen Fifini valmis ja säästyin jopa hapsuttamiselta...tämä kun menee äipälle synttärilahjaks ensi viikolla niin soitin sille ja kysyin "älä kysy enempää, mutta hapsuilla vaiko ilman?" ja vastaus tuli "ei mitään hapsuiluja"=)

161576.jpg

Anttilan vaaleankeltaista Minniä meni 150 g. Huivin leveys on 165 cm ja halkaisija 107 cm eli ison tein taas mutta mutta...se oli tarkoituskin. Yhden välityön aloitin eilen..ihan vaihteluna näille huiveille ja neuleille...mutta siitä ei vielä enempää, mutta laitan tänään vielä kuvaa ja kerron sitten enemmän....samalla tässä odottelen josko PostiPate toisi jotain kivaa Susannalta =)

EDIT 1:

161611.jpg

JIHAAAAAA....PostiPaula toi postia. Kiitos Susanna=)))) Sieltä löytyi ihana kortti, 2x 50 g Idénan ruskea/vihreä kirjavaa Crazy-lankaa josta ehdotettiin sukkia ja sitten kerä Foxia...pipoa ehdotettiin, mutta mun täytyy myöntää et oon aivan munapään näkönen ku laitan pipon päähäni joten keksin jotain muuta kivaa=)

Nyt heippa hetkeksi ja palailen asiaan myöhemmin tämän päivän kuluessa=)