Näin lähti taas viikko käyntiin erittäin sateisissa merkeissä....en valita=)

Viikonloppu meni hyvin rauhallisissa merkeissä...olo on normalisoitunut ja kiitoksia teille ihanat ihmiset, tervehtymistoivotuksista *niia niksauttaa hän*...miehen en kyllä osannut antaa passata vaan eilen sanoin, että joka kerta kun MINÄ astun tuon kynnyksen yli niin keittiö on mun valtakunta *naur* eipä tuolla ollut paljon vastaansanomista siinä vaiheessa...eikä kyllä pahakseenkaan laittanut kun sai tehdä remonttejaan yms. ihan rauhassa ja tulla valmiiseen ruokapöytään=D

Mukana oli tietenkin taas Nalle-fifi joka alkaa pikkuhiljaa olemaan valmis..muutaman mallikuvio kerroksen vielä teen ja sitten alkaa taas pingottaminen. Illalla loin silmukat tähän..

174884.jpg

Eli Empiretyylinen neule Kotiväestä ja löytyy Novitan kevät 2005, malli 40. Tarkoituksenani oli tehdä tämä pyöröillä MUTTA jo yhteen kappaleeseen tulee 357 sílmukkaa aloitukseen ja kun siinä jokatapauksessa joutuu sen nurjan kerroksen tekemään niin aivan pakko taipuu tekemään kappale kappaleelta...huoh! Tämän kanssa en pidä mitään kiirettä vaan jos kevääseen mennessä sen saisin valmiiksi niin olen very happy=)

Aamulla valmistui (viime talvena aloitetut) sukat Annen Tinja-neidille ja käsittelyn alle pääsivät myös keväällä Katjalle  aloitetut saunasukat...eli monta rautaa on taas  yhtäaikasesti tulessa, mutta tuskin kenellekkään mikään yllätys=)

Mut nyt ennenkuin siirryn taas käsitöiden ihmeelliseen maailmaan, aloitan lukemaan päivitettyjä blogeja...joita on viikonlopun aikana tullut kuin sieniä sateella=D

Mukavata viikonalkua kaikille o/