On mennyt jo muutama päivä kun olen tänne viimeksi kirjotellut mutta aina ei vaan jaksa, mutta jos nyt taas ottais vahingon takaisin=)

Tänään on taas Neulepiiri Annen ja Katjan kanssa. Katja tulee mut hakee tossa yheksän pintaan...mitähän ottais mukaan *miettii*..virkkaus on jääny nyt vähemmälle kun tuli tenkkapoo noitten hihakavennusten kanssa eli se on kassiin laitettava ainakin..niin ja toi Tahitin neule. Se on pakko saada valmiiksi kun kelitkin suorii jo sen käyttöä. On vaan aika raskasta kohta kutoa sitä kun kappaleelle tulee pituutta 115 cm ja nyt vasta vähä reilu puolen välin tehnyt.

Valmiiksi olen sentään jotain saanut tosin vain kaksi Teddy-ponchoa

79020.jpg

79021.jpg

Ylempi on tilauksella tehty tuolla Irc-gallerian puolelle ja siitä jopa hiukan mulle maksettiinkin. Lankaa meni 300 g + hapsut. Alempi on tehty eräälle pikkutytölle synttärilahjaksi...ja toivottavasti ei ole liian kaponen..tein vain 6 silmukkaa/lenkki. Ja lankaakaan ei paljoa mennyt..vain n. 1 ½ kerää. Kummankin ponchon kaulusosan tein tavallisilla puikoilla ja ompelin sit sauman kiinni ennen verkko-osan aloittamista. Valkoisen ponchon kaulusosan tein korkeammaksi..muistaakseni jotain 7 senttiä ja taitoin sen sitten kaksinkerroin.

Mutta nyt täytyy laittaa poika koulutielle ja alkaa itse valmistautuu lähtöön..Anne meinas että tänään istuskellaan pihalla, kun kelitkin sallii=)

Aurinkoista tiistaita kaikille <3