Hiljaisuutta ollut taas jokusen päivän ja näin sen katkaisen. Mähän en liittynyt siihen langattomaan lokakuuhun ja saldo on sit sen mukainen. Ensin kävin maanantaina Cittarissa Teddy ostoksilla (tarj. 3.99)

 • 2 x musta (099)
 • 3 x vaaleanpunainen (528)
 • 3 x punalila kirjava (884)
 • 10mm/80cm pyöröt
 • 8mm/80cm pyöröt

Ja tuosta läheisestä Lahden Pörssistä löysin kultaakin arvokkaamman uutuustuotteen (varmaankin ihan vaan joku kertatarjous eli kun loppuu niin sitä ei enää tule). Schachenmayr nomotta(?) Bostonia. Se on verrattavissa Teddyyn mutta ei ole pörröistä. Hinta oli 1 euro/kerä, mutta 10 kerää/8 euroa. (50g/kerä)

 • 3 x marjapuuron pun. (33)
 • 3 x ruskea (14)
 • 2 x t.sin. (50)
 • 2 x vihreä (72)

Ja taas sen sitten jälkeenpäin tajusin, että ei kannata ostaa esim. puikkoja/pyöröjä muualta kun Tarjoustalosta koska mä maksoin Cittaris tuplat mitä oisin saanu Tt:sta. No mutta ostokset jatkui eilen kun oltiin Katiijan kanssa shoppailemassa. Ihan ensimmäiseksi käytiin katsomassa Prisman 7veikka tarjous 2.80/kerä, mutta värit ei ollut niitä mitä hain....silti piti muutama kerä ostaa...

 • 2 x vaal.vihreä (003)
 • 2 x kirk.kelt. (004)

Matka jatkui Tarjoustaloon 7veikka maksoi 3.50

 • 3 x kirk.sin. (119)
 • 1 x musta (099)
 • 3 x l.valk. (010)

Ostin myös kaksi pakettia noita säilytyslaatikoita, että saan siististi "piiloon" ton karmivan lankakasan tosta olkkarin nurkasta....ne laatikot täyttyi samantien ja lisää pitää hakea jossain vaiheessa. Seuraavaksi tiemme vei Cassaan jossa 7veikat oli tarjouksessa 2.99

 • 2 x kirk.sin (119)
 • 1 x vaal.sin (148)
 • 3 x valkoinen (011)

Ja tottahan toki Katjalle mainitsin pörssin halppislangoista eli sinne siis uudestaan..sieltä otin mukaani ylempänä mainitsemaani tummansinistä Bostonia 10 kerää...suunnittelin meinaan että tämän Horseshue-huivin pidänkin itse ja teen broidin vaimolle tuosta Bostonista...ihan yhtä pehmeää lankaa. Tässä otos kyseisestä langasta

225840.jpg

Ja tässä kun langat hiukan siistimmin mitä aiemmin...kuvista puuttuu kaikki ns. kesälangat ja suurin osa Tallinnasta tuoduista...niistä sitten kun saan omat laatikot=)

225841.jpg     225842.jpg

Katsokaa miten tuo ValoAnni kirkuu huomiota tuossa oikean puoleisen kuvan oikeassa alareunassa=) Lankoja siis tällä viikolla tullut lisää 4350 g ja mitä nyt hätäisesti tuota lankavarastoani päivitin niin edellisestä päivityksen jälkeen niitä on kulutettu puikkojen kautta 1620 g.

Ja jottei totuus tälläkään kertaa unohtuisi niin palataan olotilaani..lääkitys puolitettiin taas normaaliksi koska univaikeudet palasivat 30 mg:n myötä...ens viikon perjantaina on seuraava käynti jolloin katsotaan lääkkeiden vaikutus ja nyt jo voin sanoa että nukun taas paljon paremmin mutta voimat on aika vähissä (johtunee tuosta shoppailustakin kun kotoa lähteminen vie muutenkin  aina mehut). Päätä juiminut ja kuolemanpelko oli jokseenkin suuri taas eilen illalla....ilta meni itkien samoin kun maanantai aamupäiväkin...mähän en oo pitkään aikaan pystyny itkemään kunnolla muutakun jutteluhetkissä....teksti on nyt hiukan sekavaa jopa mulle, mutta heti kun käsitöiden ulkopuolelle joudun menee pasmat aivan sekaisin. Mutta tiistaisen käynnin aikana sh totesi että olen aika kireän tuntunen jota en aikaisemmin ole ollut...vaikkakin mun on todella helppo jutella hänen kanssaan ja herkistyn sitten mutta kyyneltäkään en vuodattanut siellä tällä kertaa...lääkäri kävi kysymässä mun vointia ja heti kun siihen tuli kolmas ihminen mä menin aivan lukkoon.

Kerroin sh::lle myös siitä etten anna poikaa isälleen enää ennen kuin hän on saanut asian kuntoon...sh lupasi hoitaa tällä viikolla asian lastensuojelun puolelle että saisin sen tukiperheen tms...eli puhelinsoittoa odotellen. Perjantaina on tapaaminen Nikon koululla opettajan ja jonkun ryhmän kanssa jossa jutellaan miten lastani voitaisi auttaa koulun osalta. Kouluhan menee muuten tosi hyvin mutta kun rakkaani on usein itkuinen ja vetäytyy omiin oloihinsa (normaalisti todella sosiaalinen) sekä keskittymiskyky on hukassa sekä oman vuoron odottaminen tietyissä tilanteissa.

No mutta juu...eiköhän tässä ollut nyt päivitystä taas kerrakseen...jälleen kerran pyydän taas anteeksi kun en kommentteihin vastaile kauhean aktiivisesti mutta jokainen kommentti on tärkeä ja lämmittää sydäntä...piristää myös mieltä=)

Tehokasta torstaita kaikille teille rakkaat lukijani<3

                           Ennustuksia otetaan vielä vastaan=)