Tänään olisi sitten siivouspäivä. Lattiatkin pitäs saada jollain konstilla pestyä...vaan kun ei käsi kestä, frendi ehdotti et ei muuta kun kontalleen lattialle ja käsillä jynssää...mut siinä on vaan se kun joutuisin sit täl vasurilla nojaamaan lattiaan eikä se kestä sitäkään...saattaisi leikkauspöytä kutsuu taas tosi nopee....mut kyl mä jotain keksin...pitää vaikka ottaa sit riski ja mopilla vetästä...kipulääkkeet on sitä varten...tosin se onki taju pois sitten loppu päivän.

Tänään oli myös tarkotus nukkua hieman pidempään kun olen yksin kotona, mutta johan oli neidillä taas kahdeksalta jo ripset pystyssä...päikkäreiden paikka varmaan jossain vaihees tänää=)

Eilen illalla en kauheesti käsitöitä tehnyt..siirtelin vaan tavaroita paikasta A paikkaan B..on jokseenkin keskittymiskyky nyt hukassa (lieneekö huomisella osuutta asiaan *wrn*) mutta muutaman kukkasen sain tehtyä "Nalle"huiviin ja sit tehtyä ton Puikot ja koukut -osion tuonne sivuun. Onneks huomenna saan taas konetta kuntoon...nää tekstit on niin tavattoman tylsiä kun ei ole kuvia=(

Mutta aurinkoista perjantaita kaikille<3