Lueskelin tuolta Katjan blogista sen kämmeistä, joten kirjoitan tähän nyt sitten omaa listaa mitä pitää aina muistaa=)

1. Muistathan aina sellaiset pyykit pesukoneeseen "kuivumaan" joita tarvitset seuraavana päivänä...laitat siis telineeseen kuivuu vasta puolen yön aikaan.

2. Muistathan ihan varmasti kirjoittaa kauppalapun ennenkun menet kauppaan ja lupaa jättää se kotiin. Tai vastaavasti et kaupassa ota sitä esille koska sähän MUISTAT kaiken mitä siinä listassa on...ja ihanaa kotona huomata kun ei sit puoliakaan tarvittavista ostoksista tullut tehtyä...se piristää kummasti päivää=)

3. Muistathan laittaa illemmalla sellaisen keittolevyn päälle minkä päällä on iltaruuaksi tehty keittokattila jäähtymässä, jotta sen saa jääkaappiin yöksi..todella fantastista kun sen saa täysillä kiehumaan vielä klo 23. Ja tottakai sitten sen huomattuasi sammutat levyn ja laitat päälle sen missä piti teevettä keittää...menet sohvalle katsoo telkkaria siksi aikaa ja ihmettelet miksi vesi ei porise. No aivan upeata huomata keittiössä että laitoinpa sen saman levyn uudelleen päälle ja vesikattila edelleen siinä viereisellä. Teevesi jäi eilen illalla keittämättä mutta keittolevy sai kyllä kauniin oranssinpunaisen värin kuumetessaan *tuulettaa*

4. Älä muuten koskaan unohda ainakaan Fifiä tehdessä tarkastaa sataan kertaan mallikuvio kerros ennenkun siirryt nurjanpuolen tekoon...sillä on todella mieletön fiilis kun puikolla on n. 200 silmukkaa ja nurja puoli on tehty...että mallikuvio kerroksella EKASSA kuviossa on erittäin häiritsevä virhe eli yksi langankierto tehty aivan väärään kohtaan...Kyllä se vaan mieltä ylentää purkaa siihen kohtaan takaisin. Mut hei...mä olen oikeesti ton oppinut nyt tekemään jo hymyssä suin=)

5. Ja tupakathan kannattaa aina muistaa jättää parvekkeen pöydälle kun alkaa rankkasade...polttaahan jotku vesipiippua niin miksen mäkin vesitupakkaa..pal terveellisempääkin=)

Noh..eiköhän tuossa nyt ollut sit jo eiliselle päivälle ihan tarpeeks..tai ainoo mitä ei eilen tapahtunut on toi kauppalappu juttu siltä osin, se ei jäänyt kotiin vaan mähän tietty muistin kaikki ostokset kun lappu oli kassissa *wrn*